Subsidiebegeleiding


Wij halen eruit, wat erin zit!

Energielabel
vanaf € 189,-

Snel leverbaar!

 Labelupgrade-
advies € 150,-

Snel inzicht in een labelsprong!

 Maatwerkadvies
vanaf € 650,-

Advies op maat, naar uw wensen.

Subsidiebegeleiding
vanaf € 289,-

Wij halen eruit, wat erin zit!

Subsidiebegeleiding

Subsidiebegeleiding is een service die gericht is op huiseigenaren die van plan zijn om hun woning te verduurzamen.

Deze dienst richt zich op het assisteren van eigenaren bij het verkrijgen en benutten van beschikbare subsidies voor duurzaamheidsmaatregelen in hun woning. Vaak beschikken eigenaren over een eigen budget voor verbeteringen, maar subsidies kunnen een behoorlijke aanvulling bieden om de kosten te verlagen.

De subsidiebegeleiding voorziet in deskundig advies over de diverse beschikbare subsidiemogelijkheden, zoals de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE), regionale fondsen, gemeentelijke subsidies of andere lokale initiatieven. Dit omvat niet alleen informatie over de beschikbaarheid van subsidies, maar ook begeleiding bij het aanvraagproces en het verkrijgen van financiële steun voor de benodigde duurzaamheidsmaatregelen.

Het juist onderbouwen van de genomen maatregelen en de volgorde van het aanleveren van de juiste documenten om de subsidie te verkrijgen is van groot belang, helaas gaat dit nog wel eens fout, waardoor de subsidie alsnog niet verstrekt wordt… erg zonde en hierdoor wellicht een financiële tegenvaller!

Met onze subsidiebegeleiding helpen wij u stap voor stap door dit proces.

Door deze service kunnen huiseigenaren op een effectieve manier gebruikmaken van beschikbare financiële ondersteuning, waardoor ze de mogelijkheid hebben om duurzame verbeteringen aan hun huis aan te brengen en tegelijkertijd kosten kunnen besparen op hun investering.

Wij halen eruit wat er in zit!

Wij berekenen een percentage van 9,7% vergoeding van het totaal te ontvangen subsidiebedrag met een minimumbedrag van € 289,- incl. btw.