Over ons


Snel en voordelig geregeld

 

 

Energielabel
vanaf € 189,-

Snel leverbaar!

 Labelupgrade-
advies € 150,-

Snel inzicht in een labelsprong!

 Maatwerkadvies
vanaf € 650,-

Advies op maat, naar uw wensen.

Subsidiebegeleiding
vanaf € 289,-

Wij halen eruit, wat erin zit!

Welkom bij EA-W | Energieadvies Westerkwartier!

Wij zijn een enthousiast team dat sinds januari 2023 actief is en zich inzet voor hoogwaardig energieadvies. Ons kantoor is gevestigd in Tolbert, een fantastische plek in het Westerkwartier en daarmee in het hart van het Noorden!

Bij EA-W begrijpen we de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen en zijn we vastbesloten om onze klanten te helpen de overstap te maken naar een schonere toekomst. Of het nu gaat om advies over verduurzaming, een maatwerkadvies of alleen een energielabel, bij EA-W gaan we voor kwaliteit in alles wat we doen.

We bieden ondersteuning bij jouw subsidieaanvraag en helpen je op weg met een labelupgrade-advies!

Wij houden er van om innovatieve oplossingen aan te dragen die zowel praktisch als duurzaam zijn.

Omdat wij volledig gecertificeerd zijn en staan geregistreerd in het Centraal Register Techniek kunt u erop vertrouwen dat wij de juiste partner zijn voor uw energievraagstuk. Hierbij werken wij altijd volgens de laatste ISSO standaard en melden al onze energielabels en maatwerkadviezen af bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Benieuwd hoe EA-W | Energieadvies Westerkwartier jouw energiedoelen kan ondersteunen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Wist u dat?

EA-W volledig zelfvoorzienend is qua energiegebruik en warm tapwater? Dit door een slimme combinatie van zonnepanelen, warmtepomp, airco en warmtepompboiler!