Energielabel


Een energielabel voor jouw
woning 
is in 4 stappen geregeld!

Energielabel
vanaf € 189,-

Snel leverbaar!

 Labelupgrade-
advies € 150,-

Snel inzicht in een labelsprong!

 Maatwerkadvies
vanaf € 650,-

Advies op maat, naar uw wensen.

Subsidiebegeleiding
vanaf € 289,-

Wij halen eruit, wat erin zit!

Waarom is een energielabel belangrijk?

Een energielabel is verplicht bij onder andere de verhuur en verkoop van woningen en geeft aan in hoeverre een (recreatie-) woning energiezuinig is.

Een energielabel biedt kopers en huurders direct inzicht in de mate van energiezuinigheid van een woning. Een energiezuinig huis resulteert in lagere energiekosten, minder CO2-uitstoot en een verhoogd wooncomfort. EA-W | Energieadvies-Westerkwartier verstrekt een gedetailleerd rapport over de energiezuinigheid van uw woning. Voor huiseigenaren is dit niet alleen handig, maar soms ook verplicht, bijvoorbeeld bij de verkoop of verhuur van een huis, bij het aanvragen van subsidie of een lening.

Rentekorting bij hypotheekverstrekkers

Met een energielabel kunnen hypotheekverstrekkers snel de mate van energiezuinigheid van een woning beoordelen. Een energiezuinig huis betekent namelijk lagere energiekosten, een verbeterd wooncomfort en een hogere woningwaarde! Vaak bieden hypotheekverstrekkers kortingen aan bij energielabel A of B. Dit scheelt al gauw enkele honderden euro’s per jaar! Label A, maar zeker label B zijn vaak relatief gemakkelijk haalbaar!

Onze adviseur komt graag bij u langs om uw woning op te nemen. Vervolgens stelt de adviseur een energielabel op. Als dit niet voldoet aan het gewenste label, bieden we opties voor labelverbetering, zoals bijvoorbeeld een Labelupgrade-advies of een gecertificeerd Maatwerkadvies. We stellen een rapport voor u op waarin de benodigde maatregelen worden aangegeven om het gewenste label te behalen.

Wij leveren al een energielabel vanaf € 189,- incl. BTW.